+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
TOP termékek
Megtekintett termékek
 • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés

Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel

Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel
 • Kelo-Cote 6g (Cikkszám: KC6)5 790 Ft5 211 FtAkció időtartama: 2020.09.21. - 2020.09.27.868 500 Ft / kg
 • Kelo-Cote UV SPF30 napvédelemmel 15g (Cikkszám: KC15UV)11 490 Ft10 341 FtAkció időtartama: 2020.09.21. - 2020.09.27.689 400 Ft / kg
 • Kelo-Cote 15g (Cikkszám: KC15)10 490 Ft9 441 FtAkció időtartama: 2020.09.21. - 2020.09.27.629 400 Ft / kg
 • Kelo-Cote 60g (Cikkszám: KC60)21 900 Ft19 710 FtAkció időtartama: 2020.09.21. - 2020.09.27.328 500 Ft / kg
db
Kosárba

További képek

 • Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel
 • Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel
 • Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel
 • Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel
 • Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel
 • Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerelésben - Kelo-Cote Scar Gel

Termék videó

Termékleírás

Speciális hegkezelő gél formula

A termék használatával kapcsolatos bármilyen felmerülő kérdés esetén minden hétköznap
9.00-18.00 óra között az alábbi telefonszámon várjuk megkeresését: +36707793979

Mi is valójában a heg?

A hegképzõdés természetes velejárója annak, ami bármely a bõrt ért trauma (mûtéti vágás, balesetbõl eredõ sérülés, égés, stb…) következtében kialakult seb gyógyulása során megy végbe. Minél inkább károsodott a bõrfelület, annál több idõt vesz igénybe a gyógyulás és annál nagyobb a lehetõsége annak, hogy feltûnõ heg keletkezzék azoknál a személyeknél akiknek erre veleszületett hajlama van (hazánkban a lakosság kb. 4 – 5%-ának).

A hegképzõdést az életkor, a seb elhelyezkedése és bizonyos genetikai tényezõk befolyásolják. A fiatal bõr hajlamosabb arra, hogy a gyógyulás során túlburjánozzon és ez nagyobb, vastagabb hegek képzõdéséhez vezethet. Kezdetben a heg lilás-vörös színû és vastag, késõbb lassan elhalványodhat.
A szilikon tartalmú gélek alkalmazását a sebgyógyulás befejezõdése (teljes záródás) után azonnal el lehet kezdeni, hogy minél kevésbé legyen észrevehetõ a heg.

A Kelo-cote hegkezelő készítmény egy kis molekulasúlyú, levegőn gyorsan száradó szilikon gél a hegek kezelésére.

A Kelo-cote gyorsan száradva filmréteget képez. Ez a szilikon gél filmréteg légáteresztő, rugalmas és vízálló.
A Kelo-Cote hozzákötődik a bőr legfelső elszarusodott sejtrétegéhez és ily módon megakadályozza a heg kémiai, fizikai illetve kórokozók általi károsítását, miközben elősegíti annak hidratálását.
Ez olyan környezetet biztosít a heg számára, amely lehetővé teszi annak egészséges kollagén képződés általi gyógyulását és javítja annak fiziológiai és kozmetikai megjelenését.

A Kelo-Cote ellapítja, felpuhítja és kisimítja a hegeket, enyhíti azok viszketegségét, diszkomfort érzetét és ezek mellett csökkenti az elszíneződést, amely a hegekkel jár.

A szilikon gélek hatásosnak bizonyultak a rendellenes hegesedés egyes fajtáinak a kezelésére hipertrófiás hegek és keloidok terén. A 2002-es "Nemzetközi Klinikai Hegkezelési Ajánlások" szerint: " a szilikon gélnek preventív kezelésnek kellenne lennie a hegek elsődleges kezelésében, megelőzvén a hipertrófiás hegek és keloidok kialakulását"

A Kelo-Cote-ot a test egész területén lehet használni, hajlatokon, szőrös területeken és nagy kiterjedésű hegeken, amelyet égési sérülések vagy műtét, sérülés okozta nagyobb sebek idéznek elő.
A heggyógyulás időtartama kb. 1 év, érdemes ezt az időszakot kihasználni a hegkezelésre, ezután az idő után a heg nagyjából beáll a végleges állapotába, ezután már nehéz esztétikailag javítani a heg állapotán..

Milyen esetekben használható a Kelo-Cote hegkezelő gél?

- Kisgyermekek számára is biztonságos a használata
- Sérülés, baleset miatt keletkezett heg
- Műtét utáni heg
- Császármetszés utáni heg
- Anyajegy levétel után (ebben az esetben kiemelten fontos a hegkezelés a gyakori keloid képződés miatt)
- Bárányhimlő (kisgyermekeknél is biztonsággal használható)
- Tetoválás eltávolítás után
- Színes, főleg piros, pink színű tetoválás utókezelésétre
- Égési sérülés után
- Esztétikai műtét után

Használata:
A Kelo-Cote hegkezelő gél használatát csak a seb teljes gyógyulása után, varratszedés után 1-2 héttel lehet megkezdeni. (A sebgyógyulás után lehetőleg minél hamarabb meg kell kezdeni a hegkezelést, mielőtt a heg túlburjánzásnak indul)
A Kelo-Cote hegkezelő gélt egy nagyon vékony rétegben kell a hegre kenni, és lehetőleg 24 órán át a hegen kell tartani.
Vékony rétegben felkenve stabilan a bőrön marad, érdemes minél vékonyabb rétegben felkenni.
Amennyiben ledörzsölődik, újra kell kenni.
Kezelési idő: legalább 2-4 hónap
A hegek kezelése hosszadalmas folyamat, legalább fél évig folyamatosan kell használni, de súlyosabb esetekben a gyógyulási folyamat hosszabb időt is igénybe vehet.
Rendszeres használat esetén látványos eredményt lehet elérni.

TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS ALATT IS BIZTONSÁGGAL HASZNÁLHATÓ!
Nem allergizál, nem szívódik be a bőrbe

Szavatosságra vonatkozó információk:
A Kelo-Cote hegkezelő gélt 2-3 év szavatossági idővel szállítjuk, de a hegkezelő gél nem tud megromlani, mivel romlandó összetevőket nem tartalmaz, tehát megfelelően lezárva, még felbontás után is 10-20 évvel is használható, elvileg soha nem romlik meg, legfeljebb nem megfelelően lezárt állapotban kiszárad.

Milyen kiszerelés meddig használható?
A heg méretétől, helyétől és állapotától függően egy 4-5 cm hosszúságú, pl. az arcon, vagy más súrlódásnak nem kitett részen lévő, friss (kb. 1 hónapos vagy frissebb) hegre:
6 g kiszerelés 4-5 cm hegre 4-5 hónapig elegendő
6 g kiszerelés 20 cm hegre 1-2 hónapig
15 g kiszerelés 4-5 cm hegre 7-8 hónapig
60 g kiszerelés 20 cm hegre 4-5 hónap

Ha a heg olyan testrészen található, amit napfény érhet, mindig a fényvédővel ellátott hegkezelő gélt válasszuk, hiszen a napfény már pár perc után is barnára színezheti a heget, mivel a hegnek az egészséges bőrrel szemben nincs fényvédelme. A heget legalább egy évig nem érheti napfény.

Példák:
Anyajegy levétel után szinte mindig elegendő a 6-g-os kiszerelés a teljes kezelésre
Mellimplantátum behelyezése után 2 X 4-5 cm hegre a 15 g kiszerelést javasoljuk
Császármetszés után (kb 20cm hegre) 60 g kiszerelést javasoljuk
Mellplasztika mellfelvarrással T alakú hegre 60 g kiszerelést javasoljuk ( erre a típusú hegre elérhető webáruházunkban Medipatch hegtapasz is T-alakú formában)

Mindig érdemes lemérni a kezelendő heg (hegek) hosszát, ennek megfelelően viszonylag pontosan lehet kiválasztani a megfelelő kiszerelést.

Gyakori kérdések:

- Mennyi ideig kell használni a KELO-COTE®-t, hogy javulást lehessen látni?
A KELO-COTE® ajánlott minimális kezelési ideje 60-90 nap. Ha továbbra is javulást tapasztal a 90 nap végén, akkor folytathatja a heg kezelését. Régebbi hegek esetén valószínű, hogy 90 napnál hosszabb ideig kell folytatnia.

- A KELO-COTE® csak új hegek esetén hatékony?
A KELO-COTE® a leghatékonyabb új hegekre, legfeljebb 2 éves hegre. De van bizonyíték arra, hogy a termék hatásos lehet akár 4 éves hegre is.

- Használható a KELO-COTE® az arcon és a testben?
Igen, a KELO-COTE® az arc és a test külső felhasználására is alkalmas. Kerülje a szemmel, nyálkahártyával, harmad fokú égési sérülésekkel és nyitott sebekkel való közvetlen érintkezést.

- Milyen típusú hegek kezelésére alkalmas a KELO-COTE®?
A KELO-COTE® keloidos, hipertrófiás és égési hegek kezelésére alkalmas.

- Alkalmas a KELO-COTE® gyermekek számára?
Igen, a KELO-COTE® gyermekek számára biztonsággal használható

- A KELO-COTE® használatával teljesen eltűnik a heg?
A KELO-COTE® fejlett formula célja a heg fiziológiai és kozmetikai megjelenésének javítása. Nem garantálhatjuk a heg teljes eltűnését.

Összetevők (INCI):
Polysiloxanes, Silicone Dioxide


WEBÁRUHÁZUNKBAN KIZÁRÓLAG OLYAN TERMÉKEKET FORGALMAZUNK, MELYEK ELŐÁLLÍTÁSA SORÁN NEM ALKALMAZNAK ÁLLATKÍSÉRLETEKET!

Egyéb adatok

Szállítási idő3-6 munkanap
GyártóSinclair Pharma
Honlaphttp://kelo-cote.co.uk/
Származási országFranciaország

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

55.00

Én egy kicsi tubussal használtam anyajegy levétele után. Meglepően sokáig a bőrön marad, így ez a kicsi tubus elég volt a kezelés végéig. Szépen elmúlt a dudor a hegről, mindenkinek csak ajánlani tudom! Üdv, Anett

Természetesen nem tudom, milyen lett volna a heg enélkül, de így gyönyörűen meggyógyult a seb, alig látszik. Egy régi hegemet is kentem vele kb. 9 hónapig, az is valamivel szebb lett, mint addig volt.

Kislányom állán kb. 1 cm-es heg keloiddal gyógyult. A bőrgyógyász javasolta a Kelo-Cote-ot. Reggel és este kentem a kislányom állát, és 5-6 hónap alatt teljesen elmúlt a keloid, most tényleg semmit nem látni a hegből, pedig elég ijesztően ronda volt. Teljesen normális bőrfelület maradt utána, nemcsak a színét vette el a keloidnak, hanem a duzzanat is eltűnt. A javulás nem azonnal jött, kb. egy hónap után kezdett láthatóan ʺlelohadniʺ a keloid. Kis tubussal vettem, és kb. a fele még így is megmaradt, mert csak egészen vékony réteget kell a hegre kenni, ami nem szívódik be a sebbe, hanem egy filmréteget képez

Kb.1 cm hosszú, homlokcsontig hatoló seb gyógyulása után használtuk. A hegből szinte semmi nem látszik, a bőr felszínével egy szintben gyógyult, felpuposodás nélkül.Csak sajnálni tudjuk,hogy egy korábbi,szintén archegre nem használtuk. Az sokkal erősebben látszik, kidudorodik.Nagyon elégedettek vagyunk a géllel,megérte az árát.

A plasztikai orvosom mondta, hogy ugyan drágább, de hatásosabb, mint a gyógyszertárakban kapható hegkezelő krémek. Ez így igaz, nem bántam meg, hogy ezt használtam, mert idővel látványos lett a változás. Most már szinte alig látszik a hegem! Köszönöm!

Kérdezzen a termékről!

Hány betűből áll a palota szó?

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.