+

Ingyenes kiszállítás 15.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: info@beautydepo.hu Telefon: +........

XS hialuronsav tartalmú antioxidáns szérum 75ml - eKSeption Hyaluronic FLAVONOIDS MIXLAB Serum

Mikrokeringést támogató, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású aktív szérum.
pH=3,5
2% XS hialuronsavval és gyümölcssavak keverékkel (1%).

A továbbfejlesztett, az Oxynergy Paris Power Infuse szérumok legújabb generációja
EXTRA NAGY MÉRET más szérumokhoz képest - a szérum 75 ml kiszerelésben kapható!
♥ VEGAN ♥

Részletek
Szállítási idő 3-6 munkanap
Garancia 30 NAP
Részletek
  • Cikkszám: EKFMS00122 890 Ft305 200 Ft / liter
db
Kosárba

Termékleírás

Az arcápló szérumok új generációja! - eKSeption MIXLAB
Az eKSeption exkluzív MIXLAB szérumaiban a természetes aktív összetevők tiszta hialuronsav alapba ágyazódnak, melyeket alkalmazhatunk önmagukba vagy egymással összekeverve, hogy még személyre szabottabb bőrápolási rendszert alkothassunk.

• A Hialuronic Flavonoids MIXLAB Serum:
A bőr mikrokeringésének javítására szolgáló aktív szérum 2% XS hialuronsavval, 1% HMC-vel és 0,5% ET-C-vitaminnal. A szérum önmagában is használható, hiszen alkalmazása számos gyulladással és mikrokeringési problémával járó elváltozás kezelésére javasolt, azonban más szérummal keverve még specifikusabb és személyre szabottabb bőrápolást valósíthatunk meg.

A készítmény rendkívül bőr- és környezetbarát. A benne felhasználásra került minden összetevő megújuló forrásból származik, az egyszerű csomagolás és a 75 ml-es kiszerelés pedig a hulladékcsökkentést szolgálja.
Az ökológiai figyelem és a felelősségteljes bőrápolás azonban nem jelenti azt, hogy bármiféle kompromisszumot kötnénk az eredmények tekintetében, de amennyire csak lehet, a környezet és a bőr kímélésével tesszük mindezt. A heszperidin egy olyan bioflavonoid, amely nagy koncentrációban található meg citrusfélékben, úgymint a citromban, a narancsban és a grapefruitban

Legfontosabb hatásai:
- Javítja a bőr mikrokeringését.
- Csökkenti a rosacea tüneteit.
- Mérsékli a szem alatti duzzanatokat és a sötét karikákat.
- Semlegesíti a szabad gyököket.
- Csökkenti a pigmentációt.
- Megakadályozza a fény okozta bőröregedést.
- Javítja a bőr textúráját.
- Mikrohámlasztó hatású.

Főbb összetevők:
♥ XS hialuronsav (2%).
Az XS hialuronsav nagyon kis molekulatömegű hialuronsav. Áttörést jelent az öregedésgátlásban, mivel fokozott áthatolási képeséggel rendelkezik a bőrön keresztül a nagy molekulatömegű hialuronsavhoz képest. Viszkoelasztikus tulajdonságaival javítja és fiatalítja a bőrt, jelentősen csökkenti a mély ráncokat.
♥ Heszperidin-metil-chalcone (1% HMC).
♥ ET-C-vitamin (0,5% 3-O-Ethyl-ascorbicacid).
♥ Gyümölcssavak keveréke (1%).

Bőrtípusok:
Normál, érett, pattanásos, száraz kombinált érzékeny, olajos bőrre

Rövid elmélet, ami a termékfejlesztés mögött áll: A heszperidin bőrre gyakorolt jótékony hatása összefügg flavonoid tartalmával. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és fehérítő hatása mellett komoly mikrokeringést támogató tulajdonságokkal is rendelkezik. A legfontosabb minden bizonnyal az erekre gyakorolt pozitív hatása, amely rövid idő elteltével már lenyűgöző eredményeket mutat a szem alatti duzanatok, különösen a sötét karikák láthatóságának a csökkentésében. Előnyei ellenére hátránya, hogy a heszperidin vízben rosszul oldódik, ami azt jelenti, hogy a bőrön való áthatolási képessége gátolt. A metiláció egy formája - a heszperidin alkilezése - heszperidin-metil-kalkont (HMC) eredményez, ami viszont fokozza a heszperidin felszívódását.
Manapság a bőrápolás középpontjában a retinol, a C-vitamin vagy a niacinamid alkalmazása hangsúlyosan szerepel, de kevés figyelem fordítódik a HMC-re, pedig a leghatékonyabb és a legdrágább szemkörnyék- és szemkontúr ápoló termékek talán legféltettebben őrzött titkos hatóanyagáról van szó. A HMC bőrre gyakorolt jótékony hatása erőteljes antioxidáns aktivitásában is megmutatkozik, széleskörű védelmet nyújtva a bőrsejteknek. Mérsékelheti az UV sugárzás okozta károsodást, csökkentve mind az UVA, mind az UVB sugárzás bőrre gyakorolt káros hatásait. Eredmények szerint a sejtek több mint 76%-a sértetlen maradt erős UVB expozíciót követően, ha előtte heszperidint alkalmaztak.
A HMC-t gyakran használják bőrvilágosító hatóanyagként melanin termelést szabályozó hatása miatt. Tanulmányok megerősítették, hogy helyi alkalmazásban gátolhatja a melanin termelődéséért felelős enzimnek, a tirozináznak az aktivitását, ami pigment csökkenéshez vezetett. A HMC is rendelkezik anti-melanogén hatással, a tranexámsavhoz és a niacinamidhoz hasonlóan, így befolyásolja a melanin átjutását a bőrsejtekbe. Helyi alkalmazásban, 14 napon keresztül a 0,2%-os HMC közel 25%-kal csökkentette a bőr pigmentáltságát. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a HMC képes világosítani a bőrt, és ragyogóbb arcszínt biztosít.
Végül a HMC-nek a legérdekesebb tulajdonsága a gyulladáscsökkentő hatás. Mivel hatékonyan küzd a szabadgyökök ellen, a HMC képes enyhíteni az oxidatív stressz által okozott gyulladásokat, megelőzve a bőrsejtek károsodását. Felgyorsulnak a bőr gyógyulási folyamatai, csökken a bőrpír, hiszen erősen pozitív hatással van az erek állapotára: a HMC 45%-kal csökkentheti az erekből a vér kiszivárgását, így a gyulladásos hírvivők mennyisége is kevesebb lesz. Ez egy olyan egyedi tulajdonsága, amely csak ebben az aktív hatóanyagban található meg, ezért képes nagyon rövid időn belül javuláshoz segíteni a rosacea, a szem környéki duzzanatok és elszíneződések tüneteinek az eredményes kezelését.
Szérumunkban a HMC hatását más aktív összetevőkkel is kiegészítettük, hogy növeljük a bőr nedvességtartalmát és erősítsük a szabadgyökök elleni védelemét. Az XS hialuronsav nagyon alacsony molekulatömegű, a bőrön keresztüli áthatolása sokkal jobb a nagy molekulatömegű hialuronsavhoz képest. Viszkoelasztikus tulajdonságainak javításával megfiatalítja a bőrt, és jelentősen csökkenti a mély ráncokat. Az Et-C-vitamin (3-O-Ethyl-ascorbicacid) egy többfunkciós C-vitamin származék. Kiváló fehérítő, antioxidáns, szabadgyök-fogó és kollagén termelést növelő hatással. Erősen gátolja a melanogenezist, csökkenti a sötét- és az öregségi foltokat, küzd a fényöregedés ellen, a gyulladásos citokinek és a fordított ROS hatásának megzavarásával küzd a szabadgyökök ellen. A szérum tetszőleges arányban keverhető más Mixlab szérumokkal további bőrápolási előnyökért, így még személyre szabottabb készítményt alkothatunk. Hozzáadható (2 adag) Hyaluron mix-maszkhoz is.
Miben más ez a termék?
- Természetes tartósító rendszerrel készül.
- Nem tartalmaz szintetikus sűrítőt.
- Nem tartalmaz emulgeálószert, olajat, szilikont vagy alkoholt.
- Nem ragadós.
- Magas koncentrációjú hatóanyag tartalom.
- Keverhető, személyre szabott készítmények elkészítéséhez.
- Bőr- és környezetbarát.
- 100%-ban megújuló forrásból származó összetevők.
- Nincs túlcsomagolás a felesleges hulladékcsökkentés érdekében.
- Nagy formátumú kiszerelés.

Hogyan kell használni? Naponta egy-két alkalommal vigyen fel néhány csepp szérumot tisztítás, tonizálás és hámlasztás után. Éjszaka szükség szerint rétegezze más krémekkel; napközben használjon fölé fényvédő krémet.

Professzionális felhasználás:
Mokroáram, galvánáram, elektroporáció, ultrahang készülékkel is használható.

A termék összetételéről: A Mixlab szérum az egyik legtermészetesebb és legbőrbarátabb készítmény a piacon, mivel csak aktív összetevőket tartalmaz. A készítmény alapját egy vízbázisú gél adja, amelyet kizárólag kis molekulatömegű hialuronsavval sűrítünk. A termék megfelelő viszkozitásának az eléréséhez nem adunk hozzá további sűrítő anyagot, sem gumit. Érintése lágy és - ellentétben a legtöbb szérummal - egyáltalán nem ragad. A szérum olajmentes, mégis gazdag és tápláló hatású.
A készítmény eltarthatósága érdekében a legjobb környezet- és bőrbarát tartósító rendszert hoztuk létre. Ez egy vizes, szerves diszperzió természetes gyümölcssavakból, melyek széles spektrumú aktivitást mutatnak baktériumok, élesztőgombák, penészgombák és egyéb gombák ellen. A termék alkohol és oldószer-mentes. Ezt a természetes eredetű konzerváló rendszert bőrbarát, alacsony pH-értékű készítményekhez terveztük. GMO-mentes propándiolt is tartalmaz, amely javítja a bőr hidratáló tulajdonságait a tartósítószer hatékonyságának fokozása mellett.

Illat: Parfümmentes.
Összetevők listája: Aqua (Water), Sodium hyaluronate, Hesperidin methyl chalcone, 3-O-Ethyl ascorbic acid, Lactic acid, Propanediol, Citric acid, Tartaric acid, Gluconic acid, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate.

Sajátosságok:
- Nem tartalmaz paraffint
- Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot
- Nem tartalmaz parabéneket vagy káros tartósítószereket.
- Kiegyensúlyozott pH.
- Színezék mentes
- Állati összetevőktől mentes
- Előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket

Az eKSeption etikus és fenntartható módon előállított szépségápolási termékeket gyárt.
A gyártó üzenete:
Termékeink állati összetevőktől mentessek, előállításuk során nem alkalmazunk állatkísérleteket – az európai szabályozás szigorú követelményeinek megfelelően - termékeinket kegyetlenség mentesen állítjuk elő.
Termékfejlesztési folyamatunk szerves részeként nagyon komolyan vesszük beszállítóink megfelelőségének ellenőrzését. Várakozással tekintünk arra a napra, amikor az állatkísérleteket világszerte betiltják.
Óriási kutatás-fejlsztési tapasztalattal rendelkezünk, gondosan mérlegeljük, hogy mi legyen benne és mi maradjon ki egy-egy készítményből, mert tiszteljük a bőrápolás fontosságát. Biztonságra és hatékonyságra törekszünk. Fenntartható kozmetikumok fejlesztésével foglalkozunk, és nem mulasztunk el egyetlen lehetőséget sem, hogy csökkentsük a bolygónkra gyakorolt káros hatásokat.

Termék videó

Paraméterek

Kiszerelés75 ml

Egyéb adatok

Garancia30 NAP
Szállítási idő3-6 munkanap
GyártóeKSeption
Honlaphttp://ekseption.org
Származási országSpanyolország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Mi a harmadik betűje a kerek szónak?

Ezt vásárolták hozzá

Gazdag jégkrém textúrájú regeneráló krém 100 ml - eKSeption Ice Cream Repair PRO
-8%

Gazdag jégkrém textúrájú regeneráló krém 100 ml - eKSeption Ice Cream Repair PRO

34 590 Ft

31 822 Ft

≈ 88,92 EUR

≈ 81,80 EUR

318 220 Ft / liter

Kosárba

Gazdag, jégkrém textúrájú regeneráló krém különlegesség Korosztály: 40+ Állag: jégkrém állag, nem hűvös, a bőrrel érintkezve azonnal megolvad. Meglepő, kellemes érzés, gyorsan felszívódik Kabin kiszerelés 100 ml! Regeneráló krém száraz, táplálására szoruló bőrre, téli hónapokban, vagy hámlasztó kezelések után 50ml és 100ml kiszerelésben kapható

Aktív szérum pattanásos és zsíros bőrre 70ml - eKSeption Hyaluronic ZnPCA MIXLAB Serum

Koncentrált szérum a pattanások és a zsíros bőr csökkentésére 2% XS hialuronsavval és 1% cink PCA -val. - XS hyaluronic acid 2% - Zinc PCA 1% A továbbfejlesztett, az Oxynergy Paris Power Infuse szérumok legújabb generációja EXTRA NAGY MÉRET más szérumokhoz képest - a szérum 70 ml kiszerelésben kapható! VEGAN

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.