+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Fémtál műanyag fogóval 800ml-es gyantamelegítőhöz -
Fémtál műanyag fogóval 800ml-es gyantamelegítőhöz -

5 499 Ft

≈ 14,14 EUR

6 874 Ft / liter

Új termék
Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés

XS hialuronsav tartalmú antioxidáns szérum 75ml - eKSeption Hyaluronic FLAVONOIDS MIXLAB Serum

XS hialuronsav tartalmú antioxidáns szérum 75ml - eKSeption Hyaluronic FLAVONOIDS MIXLAB Serum
  • Cikkszám: EKFMS00122 890 Ft305 200 Ft / liter
db
Kosárba

További képek

  • XS hialuronsav tartalmú antioxidáns szérum 75ml - eKSeption Hyaluronic FLAVONOIDS MIXLAB Serum
  • XS hialuronsav tartalmú antioxidáns szérum 75ml - eKSeption Hyaluronic FLAVONOIDS MIXLAB Serum

Termék videó

Termékleírás

Mikrokeringést támogató, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású aktív szérum.
pH=3,5
2% XS hialuronsavval és gyümölcssavak keverékkel (1%).

A továbbfejlesztett, az Oxynergy Paris Power Infuse szérumok legújabb generációja
EXTRA NAGY MÉRET más szérumokhoz képest - a szérum 75 ml kiszerelésben kapható!
♥ VEGAN ♥

Az arcápló szérumok új generációja! - eKSeption MIXLAB
Az eKSeption exkluzív MIXLAB szérumaiban a természetes aktív összetevők tiszta hialuronsav alapba ágyazódnak, melyeket alkalmazhatunk önmagukba vagy egymással összekeverve, hogy még személyre szabottabb bőrápolási rendszert alkothassunk.
Az Ekseption exkluzív mixlab szérumaiban a természetes aktív összetevők tiszta hialuronsav alapba ágyazódnak, melyeket alkalmazhatunk önmagukba vagy egymással összekeverve, hogy még személyre szabottabb bőrápolási rendszert alkothassunk.

• A Hialuronic Flavonoids MIXLAB Serum:
A bőr mikrokeringésének javítására szolgáló aktív szérum 2% XS hialuronsavval, 1% HMC-vel és 0,5% ET-C-vitaminnal. A szérum önmagában is használható, hiszen alkalmazása számos gyulladással és mikrokeringési problémával járó elváltozás kezelésére javasolt, azonban más szérummal keverve még specifikusabb és személyre szabottabb bőrápolást valósíthatunk meg.

A készítmény rendkívül bőr- és környezetbarát. A benne felhasználásra került minden összetevő megújuló forrásból származik, az egyszerű csomagolás és a 75 ml-es kiszerelés pedig a hulladékcsökkentést szolgálja.
Az ökológiai figyelem és a felelősségteljes bőrápolás azonban nem jelenti azt, hogy bármiféle kompromisszumot kötnénk az eredmények tekintetében, de amennyire csak lehet, a környezet és a bőr kímélésével tesszük mindezt. A heszperidin egy olyan bioflavonoid, amely nagy koncentrációban található meg citrusfélékben, úgymint a citromban, a narancsban és a grapefruitban

Legfontosabb hatásai:
- Javítja a bőr mikrokeringését.
- Csökkenti a rosacea tüneteit.
- Mérsékli a szem alatti duzzanatokat és a sötét karikákat.
- Semlegesíti a szabad gyököket.
- Csökkenti a pigmentációt.
- Megakadályozza a fény okozta bőröregedést.
- Javítja a bőr textúráját.
- Mikrohámlasztó hatású.

Főbb összetevők:
♥ XS hialuronsav (2%).
Az XS hialuronsav nagyon kis molekulatömegű hialuronsav. Áttörést jelent az öregedésgátlásban, mivel fokozott áthatolási képeséggel rendelkezik a bőrön keresztül a nagy molekulatömegű hialuronsavhoz képest. Viszkoelasztikus tulajdonságaival javítja és fiatalítja a bőrt, jelentősen csökkenti a mély ráncokat.
♥ Heszperidin-metil-chalcone (1% HMC).
♥ ET-C-vitamin (0,5% 3-O-Ethyl-ascorbicacid).
♥ Gyümölcssavak keveréke (1%).

Bőrtípusok:
Normál, érett, pattanásos, száraz kombinált érzékeny, olajos bőrre

Rövid elmélet, ami a termékfejlesztés mögött áll: A heszperidin bőrre gyakorolt jótékony hatása összefügg flavonoid tartalmával. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és fehérítő hatása mellett komoly mikrokeringést támogató tulajdonságokkal is rendelkezik. A legfontosabb minden bizonnyal az erekre gyakorolt pozitív hatása, amely rövid idő elteltével már lenyűgöző eredményeket mutat a szem alatti duzanatok, különösen a sötét karikák láthatóságának a csökkentésében. Előnyei ellenére hátránya, hogy a heszperidin vízben rosszul oldódik, ami azt jelenti, hogy a bőrön való áthatolási képessége gátolt. A metiláció egy formája - a heszperidin alkilezése - heszperidin-metil-kalkont (HMC) eredményez, ami viszont fokozza a heszperidin felszívódását.
Manapság a bőrápolás középpontjában a retinol, a C-vitamin vagy a niacinamid alkalmazása hangsúlyosan szerepel, de kevés figyelem fordítódik a HMC-re, pedig a leghatékonyabb és a legdrágább szemkörnyék- és szemkontúr ápoló termékek talán legféltettebben őrzött titkos hatóanyagáról van szó. A HMC bőrre gyakorolt jótékony hatása erőteljes antioxidáns aktivitásában is megmutatkozik, széleskörű védelmet nyújtva a bőrsejteknek. Mérsékelheti az UV sugárzás okozta károsodást, csökkentve mind az UVA, mind az UVB sugárzás bőrre gyakorolt káros hatásait. Eredmények szerint a sejtek több mint 76%-a sértetlen maradt erős UVB expozíciót követően, ha előtte heszperidint alkalmaztak.
A HMC-t gyakran használják bőrvilágosító hatóanyagként melanin termelést szabályozó hatása miatt. Tanulmányok megerősítették, hogy helyi alkalmazásban gátolhatja a melanin termelődéséért felelős enzimnek, a tirozináznak az aktivitását, ami pigment csökkenéshez vezetett. A HMC is rendelkezik anti-melanogén hatással, a tranexámsavhoz és a niacinamidhoz hasonlóan, így befolyásolja a melanin átjutását a bőrsejtekbe. Helyi alkalmazásban, 14 napon keresztül a 0,2%-os HMC közel 25%-kal csökkentette a bőr pigmentáltságát. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy a HMC képes világosítani a bőrt, és ragyogóbb arcszínt biztosít.
Végül a HMC-nek a legérdekesebb tulajdonsága a gyulladáscsökkentő hatás. Mivel hatékonyan küzd a szabadgyökök ellen, a HMC képes enyhíteni az oxidatív stressz által okozott gyulladásokat, megelőzve a bőrsejtek károsodását. Felgyorsulnak a bőr gyógyulási folyamatai, csökken a bőrpír, hiszen erősen pozitív hatással van az erek állapotára: a HMC 45%-kal csökkentheti az erekből a vér kiszivárgását, így a gyulladásos hírvivők mennyisége is kevesebb lesz. Ez egy olyan egyedi tulajdonsága, amely csak ebben az aktív hatóanyagban található meg, ezért képes nagyon rövid időn belül javuláshoz segíteni a rosacea, a szem környéki duzzanatok és elszíneződések tüneteinek az eredményes kezelését.
Szérumunkban a HMC hatását más aktív összetevőkkel is kiegészítettük, hogy növeljük a bőr nedvességtartalmát és erősítsük a szabadgyökök elleni védelemét. Az XS hialuronsav nagyon alacsony molekulatömegű, a bőrön keresztüli áthatolása sokkal jobb a nagy molekulatömegű hialuronsavhoz képest. Viszkoelasztikus tulajdonságainak javításával megfiatalítja a bőrt, és jelentősen csökkenti a mély ráncokat. Az Et-C-vitamin (3-O-Ethyl-ascorbicacid) egy többfunkciós C-vitamin származék. Kiváló fehérítő, antioxidáns, szabadgyök-fogó és kollagén termelést növelő hatással. Erősen gátolja a melanogenezist, csökkenti a sötét- és az öregségi foltokat, küzd a fényöregedés ellen, a gyulladásos citokinek és a fordított ROS hatásának megzavarásával küzd a szabadgyökök ellen. A szérum tetszőleges arányban keverhető más Mixlab szérumokkal további bőrápolási előnyökért, így még személyre szabottabb készítményt alkothatunk. Hozzáadható (2 adag) Hyaluron mix-maszkhoz is.
Miben más ez a termék?
- Természetes tartósító rendszerrel készül.
- Nem tartalmaz szintetikus sűrítőt.
- Nem tartalmaz emulgeálószert, olajat, szilikont vagy alkoholt.
- Nem ragadós.
- Magas koncentrációjú hatóanyag tartalom.
- Keverhető, személyre szabott készítmények elkészítéséhez.
- Bőr- és környezetbarát.
- 100%-ban megújuló forrásból származó összetevők.
- Nincs túlcsomagolás a felesleges hulladékcsökkentés érdekében.
- Nagy formátumú kiszerelés.

Hogyan kell használni? Naponta egy-két alkalommal vigyen fel néhány csepp szérumot tisztítás, tonizálás és hámlasztás után. Éjszaka szükség szerint rétegezze más krémekkel; napközben használjon fölé fényvédő krémet.

Professzionális felhasználás:
Mokroáram, galvánáram, elektroporáció, ultrahang készülékkel is használható.

A termék összetételéről: A Mixlab szérum az egyik legtermészetesebb és legbőrbarátabb készítmény a piacon, mivel csak aktív összetevőket tartalmaz. A készítmény alapját egy vízbázisú gél adja, amelyet kizárólag kis molekulatömegű hialuronsavval sűrítünk. A termék megfelelő viszkozitásának az eléréséhez nem adunk hozzá további sűrítő anyagot, sem gumit. Érintése lágy és - ellentétben a legtöbb szérummal - egyáltalán nem ragad. A szérum olajmentes, mégis gazdag és tápláló hatású.
A készítmény eltarthatósága érdekében a legjobb környezet- és bőrbarát tartósító rendszert hoztuk létre. Ez egy vizes, szerves diszperzió természetes gyümölcssavakból, melyek széles spektrumú aktivitást mutatnak baktériumok, élesztőgombák, penészgombák és egyéb gombák ellen. A termék alkohol és oldószer-mentes. Ezt a természetes eredetű konzerváló rendszert bőrbarát, alacsony pH-értékű készítményekhez terveztük. GMO-mentes propándiolt is tartalmaz, amely javítja a bőr hidratáló tulajdonságait a tartósítószer hatékonyságának fokozása mellett.

Illat: Parfümmentes.
Összetevők listája: Aqua (Water), Sodium hyaluronate, Hesperidin methyl chalcone, 3-O-Ethyl ascorbic acid, Lactic acid, Propanediol, Citric acid, Tartaric acid, Gluconic acid, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate.

Sajátosságok:
- Nem tartalmaz paraffint
- Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot
- Nem tartalmaz parabéneket vagy káros tartósítószereket.
- Kiegyensúlyozott pH.
- Színezék mentes
- Állati összetevőktől mentes
- Előállítása során nem alkalmaznak állatkísérleteket

Az eKSeption etikus és fenntartható módon előállított szépségápolási termékeket gyárt.
A gyártó üzenete:
Termékeink állati összetevőktől mentessek, előállításuk során nem alkalmazunk állatkísérleteket – az európai szabályozás szigorú követelményeinek megfelelően - termékeinket kegyetlenség mentesen állítjuk elő.
Termékfejlesztési folyamatunk szerves részeként nagyon komolyan vesszük beszállítóink megfelelőségének ellenőrzését. Várakozással tekintünk arra a napra, amikor az állatkísérleteket világszerte betiltják.
Óriási kutatás-fejlsztési tapasztalattal rendelkezünk, gondosan mérlegeljük, hogy mi legyen benne és mi maradjon ki egy-egy készítményből, mert tiszteljük a bőrápolás fontosságát. Biztonságra és hatékonyságra törekszünk. Fenntartható kozmetikumok fejlesztésével foglalkozunk, és nem mulasztunk el egyetlen lehetőséget sem, hogy csökkentsük a bolygónkra gyakorolt káros hatásokat.

Paraméterek

Kiszerelés75 ml

Egyéb adatok

Garancia30 NAP
Szállítási idő3-6 munkanap
GyártóeKSeption
Honlaphttp://ekseption.org
Származási országSpanyolország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Írja be számmal azt, hogy tizenkettő!

Ezt vásárolták hozzá

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.