+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés

Hegkezelő gél - szilikon - több kiszerlésben - Kelo-Cote Scar Gel

  • 6 g (UV védelem nélkül)5 490 Ft5 216 FtAkció időtartama: 2018-02-03 - 2018-02-28869 250 Ft / kgKészlet: 10 db
  • 15 g UV 30 SPF (30 fakoros UV védelemmel ellátott)10 990 Ft10 441 FtAkció időtartama: 2018-02-03 - 2018-02-28696 033 Ft / kgKészlet: 11 db
  • 15 g (UV védelem nélkül)9 900 Ft9 405 FtAkció időtartama: 2018-02-03 - 2018-02-28627 000 Ft / kgKészlet: 15 db
  • 60 g (UV védelem nélkül)19 900 Ft18 905 FtAkció időtartama: 2018-02-03 - 2018-02-28315 083 Ft / kgKészlet: 11 db
db
Kosárba

További képek

Termék leírás

Speciális hegkezelő gél formula


Mi is valójában a heg?

A hegképzõdés természetes velejárója annak, ami bármely a bõrt ért trauma (mûtéti vágás, balesetbõl eredõ sérülés, égés, stb…) következtében kialakult seb gyógyulása során megy végbe. Minél inkább károsodott a bõrfelület, annál több idõt vesz igénybe a gyógyulás és annál nagyobb a lehetõsége annak, hogy feltûnõ heg keletkezzék azoknál a személyeknél akiknek erre veleszületett hajlama van (hazánkban a lakosság kb. 4 – 5%-ának).

A hegképzõdést az életkor, a seb elhelyezkedése és bizonyos genetikai tényezõk befolyásolják. A fiatal bõr hajlamosabb arra, hogy a gyógyulás során túlburjánozzon és ez nagyobb, vastagabb hegek képzõdéséhez vezethet. Kezdetben a heg lilás-vörös színû és vastag, késõbb lassan elhalványodhat.
A szilikon tartalmú gélek alkalmazását a sebgyógyulás befejezõdése (teljes záródás) után azonnal el lehet kezdeni, hogy minél kevésbé legyen észrevehetõ a heg.

A Kelo-cote hegkezelő készítmény egy kis molekulasúlyú, levegőn gyorsan száradó szilikon gél a hegek kezelésére.

A Kelo-cote gyorsan száradva filmréteget képez. Ez a szilikon gél filmréteg légáteresztő, rugalmas és vízálló.
A Kelo-cote hozzákötődik a bőr legfelső elszarusodott sejtrétegéhez és ily módon megakadályozza a heg kémiai, fizikai illetve kórokozók általi károsítását, miközben elősegíti annak hidratálását.
Ez olyan környezetet biztosít a heg számára, amely lehetővé teszi annak egészséges kollagén képződés általi gyógyulását és javítja annak fiziológiai és kozmetikai megjelenését.

A Kelo-cote ellapítja, felpuhítja és kisimítja a hegeket, enyhíti azok viszketegségét, diszkomfort érzetét és ezek mellett csökkenti az elszíneződést, amely a hegekkel jár.

A szilikon gélek hatásosnak bizonyultak a rendellenes hegesedés egyes fajtáinak a kezelésére hipertrófiás hegek és keloidok terén. A 2002-es "Nemzetközi Klinikai Hegkezelési Ajánlások" szerint: " a szilikon gélnek preventív kezelésnek kellenne lennie a hegek elsődleges kezelésében, megelőzvén a hipertrófiás hegek és keloidok kialakulását"

A Kelo-cote-ot a test egész területén lehet használni, hajlatokon, szőrös területeken és nagy kiterjedésű hegeken, amelyet égési sérülések vagy műtét, sérülés okozta nagyobb sebek idéznek elő.

Használata:
A Kelo-Cote hegkezelő gélt egy nagyon vékony rétegben kell a hegre kenni, és egy nap legalább 20 órán át a hegen kell tartani. Amennyiben ledörzsölődik, újra kell kenni.
A hegek kezelése hosszadalmas folyamat, legalább fél évig folyamatosan kell használni, de súlyosabb esetekben a gyógyulási folyamat hosszabb időt is igénybe vehet. Rendszeres használat esetén látványos eredményt lehet elérni.

TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS ALATT IS BIZTONSÁGGAL HASZNÁLHATÓ!

Összetevők (INCI):
Polysiloxanes, Silicone Dioxide

Egyéb adatok

Szállítási idő3-6 munkanap
GyártóSinclair Pharma
Honlaphttp://www.kelocote.com
Származási országFranciaország

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

55.00

Én egy kicsi tubussal használtam anyajegy levétele után. Meglepően sokáig a bőrön marad, így ez a kicsi tubus elég volt a kezelés végéig. Szépen elmúlt a dudor a hegről, mindenkinek csak ajánlani tudom! Üdv, Anett

Természetesen nem tudom, milyen lett volna a heg enélkül, de így gyönyörűen meggyógyult a seb, alig látszik. Egy régi hegemet is kentem vele kb. 9 hónapig, az is valamivel szebb lett, mint addig volt.

Kislányom állán kb. 1 cm-es heg keloiddal gyógyult. A bőrgyógyász javasolta a Kelo-Cote-ot. Reggel és este kentem a kislányom állát, és 5-6 hónap alatt teljesen elmúlt a keloid, most tényleg semmit nem látni a hegből, pedig elég ijesztően ronda volt. Teljesen normális bőrfelület maradt utána, nemcsak a színét vette el a keloidnak, hanem a duzzanat is eltűnt. A javulás nem azonnal jött, kb. egy hónap után kezdett láthatóan ʺlelohadniʺ a keloid. Kis tubussal vettem, és kb. a fele még így is megmaradt, mert csak egészen vékony réteget kell a hegre kenni, ami nem szívódik be a sebbe, hanem egy filmréteget képez

Kb.1 cm hosszú, homlokcsontig hatoló seb gyógyulása után használtuk. A hegből szinte semmi nem látszik, a bőr felszínével egy szintben gyógyult, felpuposodás nélkül.Csak sajnálni tudjuk,hogy egy korábbi,szintén archegre nem használtuk. Az sokkal erősebben látszik, kidudorodik.Nagyon elégedettek vagyunk a géllel,megérte az árát.

A plasztikai orvosom mondta, hogy ugyan drágább, de hatásosabb, mint a gyógyszertárakban kapható hegkezelő krémek. Ez így igaz, nem bántam meg, hogy ezt használtam, mert idővel látványos lett a változás. Most már szinte alig látszik a hegem! Köszönöm!

Kérdezzen a termékről!

Melyik az első szín ebben a listában: zöld, sárga, piros?

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.